Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az én cicáim

Cikkek

Oltást akar(t)unk!?

2019.12.06

Elég borzasztónak tűnik ez a cím, nem igaz?

 

A csavargó cica

2019.09.07

Kiről szól ez a bejegyzés? Természetesen Félixről...

 

Elment az aranyos kis Móki cica is...

2018.08.06

Számomra az idei év legszomorúbb napja július 29-e lett. Kis Mókuskám felszállt a mennyei expresszre és elutazott a Szivárvány-hídon túlra...

 

Danika és Félix

2017.12.02

Addig nem akartam új cicát, amíg Mókuska itt van... De egy ismerősöm mondta, hogy addig hozzak újat, amíg még él az öreg cica... Szerencsére megfogadtam a tanácsát, és 2016. szeptember 24-én hazahozhattam a két "csodacicát"!

 

Látogatás az állatorvosnál

2011.06.05

Kedden egy kis sebet vettem észre kedvencem, Szürke cica fején. Nem foglalkoztam vele különösebben, gondoltam, majd meggyógyul.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Az én cicáim | Fényképek: Szürke

Sokkos cica

2011.03.12

Szerintem tényleg nem túlzás, amikor azt írom, hogy az én Szürkém sokkot kapott múlt pénteken.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Az én cicáim | Fényképek: Szürke

Kutya melegük van a cicáknak is

2009.07.17

Igen meleg napok köszöntöttek ránk. Nemcsak nekünk, embereknek van nagyon melegünk, hanem az állatoknak is. Most természetesen a cicákra gondolok elsősorban.

 

Rozi

2009.06.08

Rozi a honlapom névadója. Egy kicsit bővebben bemutatom őt is.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Az én cicáim | Fényképek: Rozi

Móki, a puffancs

2009.05.27

Nagy zsivány is lett a kisasszonyból. Ha azt akarja, hogy figyeljünk rá, akkor olyan kerregő, ciripelő hangokat ad, hogy csak na. De ha verekedni kell, akkor kiereszti a hangját. A legtöbbször őt kergeti Szürke, és Maci is. Télen minden reggel 7 és 8 óra között a reggeli torna részeként körberohanták a lakást Szürkével. Amikor Szürke lefeküdt pihenni, vagy már beleunt a játékba, akkor Móki addig piszkálta, amíg újra el nem kezdték hajkurászni egymást. Ilyenkor aztán Mókuska olyan lett, mint egy kis sárkány, csak éppen tüzet nem fújt.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Az én cicáim | Fényképek: Móki

Maci, a nagy vadász

2009.05.18

Egy ilyen egérvadászat a mai napig emlékezetes maradt. Maci elkapta az egeret, aztán elkezdett vele játszani. Elengedte, elkapta, pofozgatta, ami természetesen hozzátartozik egy ilyen szertartáshoz. Mi az ablakból figyeltük ezt a műveletet. Valami miatt a cica egy pillanatra félrenézett, és úgy tűnt, hogy a zsákmánya elmenekült. De nem. Az egér elkezdett felfelé mászni a körtefára. Maci meg utána. És leszedte a fáról a kisegeret. Természetesen a kis állat sorsa megpecsételődött.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Az én cicáim | Fényképek: Maci